Traumeterapi


Få slukket for det/de traume(r) der dræner dig for energi.

Traumeterapi

- Et arbejde med underbevidstheden

Måske du har oplevet et specifikt traume som bliver ved med at sidde i kroppen. Måske du lider af mental sårbarhed, fysiske smerter, allergier, forbier, lavt selvværd, dårlige vaner som begynder at blive uhensigtsmæssige, eller lignende.

Om du er barn, ung eller voksen, så kan traumeterapien benyttes som en afslappende behandlingsform der virker lige som akupunktur, blot uden nåle, og hvor der samtidig tænkes på det problem vi arbejder på.

Med denne form for terapi, bliver der benyttet tapping, og et arbejde med underbevidstheden. 


Hvorfor traumeterapi 

Terapien handler om at vores underbevidsthed består af programmer, som er blevet til gennem de erfaringer livet har givet os. Disse programmer fylder mellem 95-99% af vores daglige adfærd, aktiviteter og vaner. 

Hver gang vi oplever et traume vi ikke kan bekæmpe eller flygte fra, fryser vi. Da selvet vil gøre alt for at beskytte mod en lignende situation igen, danner det et program, eller en overbevisning, som beskyttelse. Ofte er disse overbevisninger negative, og ender med at kræve voldsomme mængder energi.

Når disse programmer har fremkaldt tilstrækkelig meget stress i kroppen, vil vores krop forsøge at tilpasse os kemisk, hormonelt og cellulært via vores DNA, til det nye niveau. Når dette sker er udviklingen af fysisk eller psykisk sygdom til stede. 


Derfor handler traumeterapien om at finde frem til de situationer, hvor overbevisningen er skabt, og få den ændret til en positiv overbevisning. På denne måde vil klienten kunne slippe det der skaber den uhensigtsmæssige adfærd, depressionen, den fysiske smerte eller andet. 

unsplash